Loodgieter Aarschot

Loodgietersbedrijf in Aarschot gezocht? Als ervaren loodgieter realiseren we badkamerrenovaties & lossen we uw sanitair problemen op.

Badkamerrenovatie Aarschot

Bent u op zoek naar de juiste badkamerspecialist in Aarschot voor uw badkamerrenovatie? Wij transformeren uw badkamer gedeeltelijk of volledig naar een oase van rust en luxe volledig volgens uw budget en wensen.

Als loodgieter kennen we alle aandachtspunten bij renovaties van badkamer. Omdat we ook sterk zijn in bouw- en renovatiewerken, kunnen we u niet alleen helpen met het sanitaire aspect bij een badkamerrenovatie, maar ook bij de afbraak en afwerking zoals gyprocwerken, verlichting, schilderen, …

Bent u op zoek naar een loodgieter in Aarschot voor uw sanitair of badkamerrenovatie?
Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

Grote & kleine badkamerrenovatie in Aarschot

Vanzelfsprekend zijn er verschillende mogelijkheden, loodgieter Thermo Moderna is specialist in sanitaire installaties en materialen. U kunt kiezen uit tegelskranenlavabo’sbadkuipendouches en toiletten. Wij doen zowel grote als een kleine badkamerrenovatie in Aarschot en omstreken.

Laat op deze website uw gegevens achter, vraag online een offerte of maak direct een afspraak. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Een badkamerrenovatie hoeft niet duur te zijn, maar wel kwalitatief! Informatie en advies is steeds vrijblijvend… Waar wacht u nog op?

Loodgieter Aarschot

Installatie & onderhoud van sanitair in Aarschot

Loodgieter Thermo Moderna verzorgt uw sanitaire installatie van a tot z! Vertrouw op loodgietersbedrijf Thermo-Moderna voor uw onderhoud of reparatie als u problemen hebt met uw sanitair.

Wij zijn ervaren en snel in al het loodgieterswerk aan gas- en waterleidingen, kranen en sanitaire apparaten en accessoires.

Heeft u de hulp van een loodgieter nodig?

Installatie, onderhoud en reparatie zijn de drie categorieën waarin de diensten van Sanitair Thermo Moderna vallen.

U kunt ons bijvoorbeeld vragen om leidingen te leggen of een nieuwe cv-ketel te plaatsen.

Ook voeren wij onderhoud uit aan uw toiletten en cv-ketel om de levensduur te verlengen.

In het geval van een lekkage of de berging van bijvoorbeeld een cv-ketel als onderhoud te laat komt, lossen we het probleem op.

Met andere woorden, of u nu dringende reparaties of plotselinge storingen nodig heeft, wij staan ​​altijd voor u klaar.

Sanitair installaties in Aarschot

Bent u begonnen met bouwen in Aarschot of bent u van plan om te gaan verbouwen?

Voor het afhandelen van het sanitair in de keuken, badkamer of toilet is loodgieter Thermo Moderna een prima optie. Het inhuren van een gediplomeerde loodgieter zorgt immers voor een vlekkeloze sanitaire installatie.

Als loodgieter verzorgen wij complete projecten van begin tot eind.

Onze voornaamste taken zijn het plaatsen van sanitair zoals bv. een hangend toilet, een nieuwe douche of bad en een verwarmingsinstallatie. Daarnaast installeren we airco systemen en leidingen. Onze hoogste prioriteit is het comfortabel maken van uw huis.

Loodgieterswerk Aarschot

U kunt bij ons terecht voor alle dringende sanitaire en sanitaire herstellingen, zowel klein als groot.

Meteen een loodgieter nodig in Aarschot?

Heeft u direct een loodgieter nodig in Aarschot? Een kapotte leiding, een lekkage in de badkamer of een berging op de cv-ketel voor de cv-installatie? Een sanitair installatiefout is erg onhandig. Elk dringend probleem kan door Thermo Moderna worden opgelost.

Net als u houden wij niet van onvoorziene kosten, daarom werken wij zo effectief.

Na het plaatsen van de offerte gaan we direct aan de slag met de reparatie van uw sanitair.

Hoeveel rekent een loodgieter in Aarschot?

Het soort uitgevoerde loodgieterswerk en de urgentie bepalen de kostprijs in de omgeving van Aarschot. De kostprijs wordt berekend op basis van het uurtarief, het tijdstip (avondinterventie), de gebruikte materialen en al dan niet inbegrepen.

Het is dus voordelig voor u om een ​​lokale loodgieter te selecteren. Om u vooraf een nauwkeurige kostenraming te kunnen geven, maakt Thermo Moderna gebruik van transparante offertes.